Тв новини

„Моето име е Мелек“: Халил се бори с бившия съпруг на Мелек

Бащата реши сериозно да поговори с дъщеря си, тъй като се умори да наблюдава как тя страда. Той даде важен съвет на Мелек и й каза, че тя никога не трябва да се опитва да построи своето щастие върху нещастието на другите хора. Защото от това никога не може да излезе нещо добро.

Халил се опитва да намери своята любов, но по някаква причина в сърцето му се е настанила голяма тревога. Всичко това е, защото той вижда как бившият съпруг на Мелек не се предава и не иска да я пусне. Той е готов да направи всичко, за да си върне семейството. Халил усеща, че заради това скоро може да се случи нещо много лошо.

Мелек отново се чувства зле, всички близки се събраха в болницата и там беше и Халил. Той е на ръба на отчаянието и казва, че вече не може да търпи всичко това. Ако с любимата му се случи нещо лошо, той няма да го издържи и животът му ще загуби смисъл. Той много иска черната поредица да приключи, всичко лошо да остане зад гърба им и те да могат да живеят щастлив живот с Мелек. В семейството на Халит настъпи трудно време, но Джумали по някаква причина не бърза да предприеме каквито и да било мерки, за да спре всичко това. Ако той не се намеси в ситуацията, има човек, който е готов да постави всички на мястото им.

Заповядайте в нашата фейсбук група – ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.