Тв новини

„Наследство“: Сехер иска да си тръгне, заедно с Юсуф

В сериала „Наследство“ нишките продължават да се късат една след друга. Планът на двете злодейки достигна такава точка, че Сехер и Яман вече се ненавиждат. Сехер се подготвя да направи последния си ход.

Сехер иска да вземе Юсуф и да си тръгне, и най-голяма е вината на Яман. От самото начало, като оказва натиск на Сехер без да й казва нищо, Яман я докара до изтощение. Ако Яман се опита да говори със Сехер, може би нещата никога нямаше да стигнат дотук.

Въпреки това, Яман със своето мълчание, превърна ситуацията в непоправима. Докато Яман мислеше, че Сехер се омъжи за него заради пари и дори използва Юсуф за финансова изгода, сега остана в неведение какво да прави. Но фактът, че Сехер ще си тръгне с Юсуф, наистина ще подлуди Яман.

Въпреки това, смятаме, че е важно да не забравяме следния факт. Да, отношенията между Яман и Сехер се влошиха, но Юсуф винаги играе обединяваща роля между двамата. Дори в най-трудните времена и Сехер, и Яман избраха да останат заради Юсуф, вместо да си тръгнат. Според нас ключът към помирението между двамата отново ще бъде Юсуф!

Заповядайте в нашата фейсбук група – ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.