Тв новини

„Намери ме“: Финал на сериала

Керем се среща с Махир. Той му казва, че му се доверва и му разкрива проблемите си. Махир се притеснява, още по-смутен е от искреното отношение на Керем. От друга страна, Маджиде разбира, че в бележника й липсва страница. А Къймет си спомня, че е забравила тази страница в джоба на панталоните си, изпада в паника. Най-накрая намира страницата. Ще разбере ли Мелек защо Къймет е унищожила тази страница?

Когато Мелек намира липсващата страница от тетрадката, тя узнава какъв е проблемът на Къймет и разбира, че е направила всичко, за да не се дели наследството. Сега се разкрива, че Къймет иска да елиминира нея и Елиф, така че Маджиде да не участва в наследството. Мелек занася липсващата страница на Маджиде и й казва, че Мелек е тя самата. Какво ще направи Маджиде, когато разбере, че Мелек и Елиф, които тя търси от месеци, всъщност са до нея?

Маджиде, когато разбира всичко за Мелек и Елиф, е изненадана от случилото се. Удавена в сълзи, Маджиде разказва тази ситуация на семейството си. Фактът, че Мелек и Елиф всъщност са членове на семейството, прави всички щастливи, освен Къймет. И Керем, и Хюмейра прегръщат Мелек и Елиф с любов.Къймет, от друга страна, става много напрегната, когато вижда тяхното щастие. От друга страна, Мелек тръгва след истинския син на Къймет. Мелек, която се среща с Махир и разказва за нейните съмнения, не знае, че човекът, когото търси, е пред нея. Къймет прави ход чрез Рана, който ще шокира семейство Хактанър. Каква е лошата изненада на Къймет?

Къймет успява да получи дял от акциите на компанията. Пристигайки в имението с амбицията да си отмъсти, Керем обяснява на семейство Хактанър, че компанията е фалирала и те вече нямат никакви активи. Чувайки това, Къймет мечтае да стане богата. Левент пък тръгва след сина на Къймет. Виждайки, че Керем е в трудна ситуация, Махир иска да подкрепи брат си. Махир, който не иска повече да крие самоличността си, признава, че е истинският брат на Керем и Хюмейра. Какво ще направи семейство Хактанър като разбере за тази новина?

Керем е шокиран, когато разбира, че Махир е син на Къймет. Керем, който не може да приеме тази ситуация, се бие с Махир. Керем, който отива  при Къймет, изпълнен с гняв, иска да се изправи срещу него. Махир се обажда на Къймет и й казва да напусне имението възможно най-скоро. Разярена, Киймет взема оръжието и неутрализира Мелек и отвежда  Маджиде в склада. Керем, който идва в имението, чува крясъците на майка си. Мислейки, че ще се случи нещо лошо, Махир информира полицията. Елиф, от друга страна, вижда полицията да идва и бяга от къщата, уплашена. Докато Елиф обикаля безпомощно из улиците, изведнъж до нея спира кола и една ръка се протяга към нея. Къймет се изправя срещу Керем и Маджиде в склада. Казвайки, че всичко, което е направила, е отмъщение за миналото, пистолетът на Къймет стреля. Улучва Маджиде, убива я. Керем е много тежко ранен, линейка го отвежда в болницата. Полицията  арестува Къймет. Махир, ранен, прегръща Мелек и Елиф.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.