Тв новини

„Не пускай ръката ми: Появяват се нови врагове на Азра

Поради факта, че семейството на Мине се връща у дома, Азра ще бъде принудена да се раздели с Мине.

Дори ако в началото Азра мислеше да се настани в хотел, тя ще се поддаде на уговорката на Фериде и отново ще се настани в имението. Кой заплашва Азра, използвайки Мерт?

След като научи за това, Сумру ще започне да използва  Мерт и ще заплаши Азра, за да я държи далеч от Дженк. Освен това Сумру не е единственият човек, който заплашва Азра, използвайки  Мерт.

Непознати заплашват  Азра, изпращайки й снимки на Мерт, за да оттегли образуваното дело за смъртта на баща й.

Кой купува акции на холдинга Челен?

Новината от болницата, в която лежи Фатма, е източник на вълнение и надежда.

Благодарение на доброто управление на Дженк,  слабият бизнес на фирмата ще спре и акциите на компанията ще бъдат продадени. Най-важното е кой ще купи тези акции?

Дженк изхвърля гнева си върху Кадир. Събирането на Азра и  Мерт е под съмнение.

Новината, че новият акционер на компанията е Сумру, изненада всички. Всички, които я познават, задаваха единствения въпрос: откъде е взела толкова пари? Азра казва на Фериде, че отсега нататък иска да се изправи на крака и да се премести в друга къща. Фериде е съпричастна към това. След като намира къща, която финансово я устройва в един скромен район, Азра ще се премести там. От друга страна, тя връща изявлението си срещу баща си, за да спаси Мерт.

Дженк изпуска нервите си от факта, че Азра стои далеч от него без никакво обяснение. И по това време, виждайки Азру с Кадир, той излива яростта си върху него. Побоят над Кадир от Дженк обърква всички и поставя под съмнение възможността Азра и  Мерт да бъдат отново заедно.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.