Тв новини

„Не ме оставяй“: Историята на Тарък и Съла завършва, Емрах Акдуман /Тарък/ напуска сериала

Защо Емрах АКДУМАН /Тарък/ напусна „Не ме оставяй“?

Отговорът на въпроса защо Емрах Акдуман напусна сериала „Не ме оставяй“ е известен. Много важна промяна е направена в сценария на „Не ме  оставяй“. Сценаристите на сериала, които работят по много различен сюжет в 3-ти сезон, промениха сценария отново,защото в 4-ти сезон не проработи досегашната версия и рейтингите паднаха и беше време да освободят Емрах АКДУМАН, който е главният герой в сериала.

Емрах АКДУМАН, който даде живот на героя си Тарък в продължение на 4 сезона в сериала „Не ме  оставяй“, напусна продукцията „Не ме  оставяй“ през февруари. Причината, е в сценаристите, който не можаха да създадат убедителен образ на героя на Емрах. А публиката вече не искаше да гледа изтърканата историята на Тарък.

В третия сезон историята на Съла и Тарък завърши и зрителите не останаха доволни от края й. Без Съла публиката не желаеше да повярва в новата любов на Тарък и не я прие.

След като рейтингите на сериала „Не ме  оставяй“ намаляха стремоглаво спрямо първите 3 сезона, на сценаристите на сериала „Не ме  оставяй“ беше поставена задачата да напишат по-забележителна история. В резултат на това, Емрах Акдуман напусна сериала и на негово място постъпи друг герой на  лентата „Не ме оставяй“.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.