Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Мерт изнудва Асия, за да му бъде любовница


Има проблем в училището на Али, където той проявява агресивно поведение Бахар коментира С Асия, че иска да има дете от Мерт. Асия я съветва да посети психотерапевт, като същевременно се опитва да я накара да ревнува.

Мерт очаква с нетърпение Асия в хотела, но тя не отива. Тя се прибира вкъщи и там вижда Мерт с Волкан. Мерт насаме шантажира Асия, че ако не е с него, ще каже на Волкан, че иска да се разведе с него. Асия му казва, че няма да мине номера му с шантажа. Той отвръща, че ако връзката им се разкрие, бракоразводното дело ще е в нейна врeда.

Волкан е категоричен че няма да се откаже от връзката им. Волкан коментира с Мерт, че Асия му изневерява. А Гюнюл коментира с Халюк че е много разтревожена за тяхната дъщеря и го кара да я проследи. Той вижда приспивателните  и е ядосан за това нейно поведение. Асия получава информация от учителката на Али, че детето продължава да проявява силна агресия и упражнението, което той е предоставил като домашна работа, е силно притеснително.

Асия разбира, че Али се е добрал до информация, че баща му изневерява.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.