Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Асия си ляга с Мерт


Асия е поканена от Мерт в един ресторант, където той признава, че има чувства към нея. Той е готов да ѝ помогне в отмъщението си срещу Волкан. Двамата отиват в хотелската стая където се отдават на интимни ласки. Дерин е решена на аборт, а Волкан е бесен.  Асия използва ситуацията и започва да шантажира Мерт да ѝ предостави документите от фирмата в противен случай ще издаде тяхната връзка пред Волкан и Бахар.

Волкан разпитва Асия за сбирката с колегите ѝ изразявайки съмнение, че съпругата му го лъже. А Бахар коментира с Волкан, че Мерт й изневерява. Волкан се мъчи да я заблуди като ѝ казва, че няма такова нещо. Халюк иска от Дерин да го запознае с нейния приятел. Тя ги лъже че се е разделила с него. Волкан коментира с Деря, че има промяна в поведението на неговата съпруга. Деря подхвърля, че Асия е получила цветя.

Мерт и Асия продължава да се срещат, той дава документите, доказващи, че фирмата на съпруга й скоро време ще фалира. Мерт иска от Асия да продължат да се виждат като тя ще проучи личните банкови сметки на неговия приятел. Бахар настоява пред Мерт да продължат с опитите да имат бебе. Той отказва категорично, казвайки че не иска да бъде баща.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.