Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Асия преглежда охранителните камери и вижда…


Селчук иска голям откуп от Асия, за да предостави записите на Волкан с Дерин. Асия отказва да приеме поведението му и го заплашва, че ще предостави информация в полицията. А от своя страна Селчук й казва, че ще информира органите, че изписва приспивателна таблетка на бременна жена.

Фарук коментира с Асия да прегледа охранителните камери вкъщи. Тя е напълно съсипана и си припомня като малка как е видяла баща ѝ по време на изневяра.

Асия трябва да прибере Али от училище, но тя не се появява там. Волкан напразно се опитва да се свърже с Асия. Дерин съобщава за нападението на Фарук над Асия. Асия се прибира вкъщи. Волкан иска обяснение къде ходи. Асия, обаче отказва да му каже каквото и да било.

Селчук записва час при гинеколог на Нил и й дава информация за действията си. Нил, обаче му казва истината, че не е бременна. Селчук се просълзява и казва, че с това слагат край на връзката, след което излиза от стаята.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.