Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Един пациент, който ще промени живота на всички


След като научава за проблемите на Али в новото училище, Асия решава да се върне в Текирдаг. Волкан премисля да продаде къщата, но купувачът вече е платил капаро и не иска да развали сделката. Асия се връща на работа в болницата. Дерин и Гьонюл са шокирани от завръщането на Асия в града.

Асия решава да прегледа пациента, който е спасила при пътнотранспортно произшествие. Оказва се, че той не помни нищо. Той дори не помни момента, в който е попаднал в катастрофата. Спасеният от Асия пациент помни само лицето й. Той иска да знае коя е тя. Сега за него сякаш само Асия присъства в целия му живот. Асия му обещава, че ще направи всичко, за да върне паметта му. Заедно те ще успеят да намерят изход от тази ситуация.

Селчук среща Нил, която се е върнала в града с Асия, и й предлага работа в неговия ресторант. Нил не иска да използва помощта на бившия си приятел. По съвет на Асия отива директно при главния готвач на ресторанта на Селчук и си намира работа. Нил се разстройва, когато разбира, че Селчук има приятелка. Дерин идва при Асия на работа й и я предупреждава да не се доближава до Волкан. Съмнителен човек идва при пациента на Асия и просто си тръгва, разбирайки, че пациентът не го е разпознал. Той обаче продължава да наблюдава пациента на Асия.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.