Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Дерин се прави на инвалид, но е разобличена


Пациентът на Асия е с амнезия. Асия прочита няколко реда от стихотворение и пациентът й успява да продължи. Намират някакъв ключ в нещата му, но мъжът не помни коя ключалка отваря. Гюнюл и Бахар не успяват да изгладят отношенията помежду си и това предизвиква кавга между Мелих и Бахар. Али пита майка си какво се е случило с човека, претърпял инцидент?

Асия отговаря, че с него всичко е наред и най-вероятно скоро ще бъде изписан от болницата. Нил предлага да го покани на вечеря в знак на благодарност, че е спасил живота им, когато дръпна колата си настрани, за да не се натъкне на тях. Полицията идва при пациента на Асия. Оказва се, че колата му е с фалшиви номера. Но той не може да обясни нищо, тъй като е загубил паметта си.

Човекът се страхува, че може да е престъпник. Гьонюл съобщава на Волкан, че знае за плана му да продаде къщата и да се върне при Асия. Тя го заплашва и изисква да се отнася добре с Дерин. Бахар плаче от щастие, когато разбира, че е бременна, защото дълги години е мечтала за дете. Тя организира романтична вечеря у дома, за да съобщи добрата новина на съпруга си, но всичко е развалено от Гонюл, която напусна дома след кавга с Халюк и решава да остане при брат си.

Селчук не сваля очи от Нил, присъствието на приятелката му започва да му тежи. Асия, по молба на своя пациент, го води до мястото, където е претърпял инцидент. Започна да си спомня как Асия го измъкна от колата и е много ядосан за нещо. Той си спомня още, че преди инцидента се е карал с някого по телефона, след което го е изхвърлил през прозореца на колата. Но телефонът не може да бъде намерен, тъй като мъжът не може да си спомни точното местоположение. Поради това той е още по-нервен, тъй като е уморен от пропуски в паметта. Асия го кани в дома си, където Нил вече е приготвил вечеря. Волкан също идва при Асия и намира пациента на Асия в къщата.

Волкан смята, че тя не трябва да се доближава твърде много до него, тъй като около него има много неизвестни и тайни. Дерин пристига в къщата на Бахар и Мелих, но първо решава да надникне в къщата на Асия и вижда Волкан с госта на Асия. Тя го разпознава като Арас. Мелих, който е излязъл да посрещне Дерин, вижда, че тя може да ходи, а се прави на инвалид.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.