Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Човек с амнезия целува Асия


Кадир се сближава с Дерия, за да получи повече информация за Арас – пациентът на Асия с амнезия. Арас пита Асия защо са се разделили с Волкан? Асия не скрива нищо от новия си познат и заявява, че Волкан й е изневерил. Този разговор предизвиква нови спомени в Арас. Мелих казва на Гьонюл, че Дерин ходи, но го крие от всички. Той съветва сестра си все още да не показва, че знаят за това, и да заведе дъщеря си на психотерапевт. Гьонюл отново говори с дъщеря си и се опитва да я убеди да започне физиотерапия.

Асия отново отвежда Арас, за да му помогне да си върне спомените. Арас си спомня името си. На Волкан не му харесва, че този човек е постоянно до Асия. В крайна сметка никой не знае откъде идва този човек, честен ли е или може би някакъв престъпник? Но Асия моли Волкан да не се притеснява, тъй като има доверие на този човек. Арас чува разговора им и се разстройва. Той моли Асия да не съжалява и да стои настрана, защото Волкан може да е прав. Асия също е разстроена. Селчук започва да избягва новата си приятелка Серен.

Дерин казва на всички, че е решила да започне лечение отново. Бахар, чула разговора между Мелих и Гьонюл, разбира, че Дерин може да ходи. Арас е изписан от болницата. Благодари на Асия, че винаги е вярвала в него. Той й е благодарен за това, че се появи в живота му. С нея той сякаш започна живота от нулата. Научава всичко от самото начало и в този труден момент Асия е до него. Арас целува Асия и всичко това се случва пред очите на Волкан.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.