Актьори

Феновете спорят пълна ли е Еда Едже или, не?


Килограмите на звездата от „Опасно изкушение“, популярният сериал на Fox TV, излезе на преден план в турската преса. Еда, красивата актриса, която напълня покрай сериала, ангажира вниманието на публиката с килограмите си. Много хора спорят дали Еда Едже е наддала или не.

Какво знаем за Еда Едже?

Биография на Еда Едже

Рождено име Еда Едже Узуналиолу

Еда Едже е родена на 20 юни 1990 г.  в Истанбул, Турция

Активни години  2003, 2010 –до момента

Eджe посещава гимназия Şişli Terakki и завършва психология в университета Bilgi в ​​Истанбул . Тя е най-малката от трите дъщери в семейството си.

След като се появява във второстепенна роля през 2004 г. като дете-актьор, тя е избрана за поддържащи роли до 2012 г., когато получава първата си главна роля в сериала на Show TV Pis Yedili, който включва повече от 100 епизода и започва професионалната си актьорска кариера. През 2013 г. тя има първия си опит с главна роля в киното с Kızım İçin .

След това тя се присъедини към актьорския състав на сериала Beni Böyle Sev на TRT 1 и изигра героя на Зейно. През 2015 г. тя има водеща роля в сериала на Show TV İlişki Durumu: Karışık.

Еда Едже участва в комедийните филми Kocan Kadar Konuş и „ Kocan Kadar Konuş: Diriliş “.

Тя играе в комедийните филми на Gupse Özay Görümce и „Deliha 2“. През същата година тя се появява и в главна роля в телевизионен филм Mahrumlar . След като получи участие във филма Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul, написан от Бурак Аксак , известен писател на хитова сюрреалистична комедия Leyla ile Mecnun.

Филмът не е оригиналната история на Книгата на Деде Коркут. Това е пародия.

През 2018 година тя започва да  изгражда героинята на Yıldız в телевизионния сериал Yasak Elma /“Опасно изкушение“/, който има повече от 150 епизода.

Еда Едже заяви, че ще продължи кариерата си като сценарист и продуцент, без, разбира се, да изоставя кариерата си на актриса.

И така, пълна ли е Еда Едже?

Ще ви споделим мерките, пък вие сами решете. Еда е висока 168 см и тежи 53 килограма. На нас тези мерки ни се струват перфектни, а на вас?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.