Актьори

Къде изчезна Джансу Дере?


Джансу Дере запази мълчание известно време, а фактът, че не публикува нищо за земетресенията, които се случиха едно след друго миналия месец, разтревожи феновете на успешната актриса. Журналистката Бирсен Алтунташ се свърза по телефона с Джансу, която й каза, че има здравословни проблеми. Тя съобщила, че е наранила крака си при инцидент в дома си.

Известната актриса каза, че няма да напуска къщата, докато не се възстанови. Джансу Дере отговори на въпроса, защо не е публикувала в социалните медии: „Не исках да притеснявам никого. Във всеки случай не съм от тези, които често използват социалните мрежи.“  Тя заяви, че иска да използвам Instagram като албум, в който да споделям радостните си моменти.

Джансу Дере е първата жена звезда, приета от Disney Plus в Турция, която ще изиграе роля в сериала „Личност“ на Онур Сайлак, продуциран за платформата, а след това ще оцени офертите за новия сезон.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.