Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Дерин започва да следи Волкан и това, което вижда, ще я шокира


Дерин започва да подозира, че Волкан я мами и тя решава да го следи. Тя разбира за хотела, в който отива Асия и тръгва натам. Асия хвърля изненадан поглед, когато вижда Волкан в хотела. Той каза, че иска да отпразнува рождения й ден. Асия пита дали Волкан ще има проблеми у дома? Волкан отговаря отрицателно. Тогава Волкан дава на Асия огърлица, която Дерин се надяваше да получи. Acия казва на Волка, че тази вечер вече е  заета  и друг човек я чака. Тя се сбогува с Волкан и си тръгва. На изхода Асия среща Дерин и й показа огърлицата си.

След това се сбогува. Дерин все още не е намерила Волкан. Тя има много трудна задача да наблюдава постоянно съпруга си. На следващата среща Асия каза на Волкан, че и преди е мислила за предателство. Тогава тя пита Волкан, каква би била реакцията му, ако Дерин му изневери? Волкан щеше да направи същото като Асия и ще се разведе с Дерин. Ще вземе дъщеря си Зейнеп и ще напусне дома си с нея. Асия изпрати на Дерин гласово съобщение, че в момента комуникират с Волкан. А темата на разговора им е предателството…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.