Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Притаете дъх, играта на Асия започва!


Асия се обръща за помощ към Дерия. Иска Волкан да дойде при нея и те да останат сами. И Дерия ще трябва да накара Дерин да дойде при тях. Когато Дерия довежда Али, Дерин е изненадана. Все пак трябваше да гледа мач с баща си. Дерия обяснява на Дерин, че е довела специално Али, за да могат Асия и Волкан да говорят насаме. Когато Дерин  отива при Асия, тя завари нея и Волкан в неприятна ситуация. Но Асия не е готова да спре до тук.

Дерия пита Асия колко дълго може да продължи тази игра? Но Асия току-що започва и няма да се успокои, докато не отмъсти. Сега тя ще засили още повече тази игра. И предстоят много по-тежки дни на заклетите й врагове. Тя слага ключовете в кутията на Дерин и се оказва, че Али ги е загубил. Тогава мислите на Волкан ще бъдат напълно объркани. И точно това се случва. Волкан решава да попита Дерин дали Али наистина е загубил ключовете си? Той каза, че може да ги е оставил в къщата им. Сега той иска да знае дали Дерин е видяла тези ключове? Дерин отговори, че дори не е наясно с това и не знае за какво говори. Волкан знае, че Дерин го лъже и е изпълнен с гняв към нея…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.