Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Асия към Волкан: Не можеш да ме целуваш, докато не се разведеш с Дерин!


Волкан отива при Деря и иска да разбере от нея дали Асия наистина играе хитра игра с него? И се опитва да развали връзката му с Дерин? Ако всичко е хитра игра, значи Асия е постигнала целта си. Сега между него и Дерин всичко е свършено. Всичко ли беше отмъщение? Волкан, неспособен да сдържи емоциите си, започва да разказва на Дерия със сълзи на очи каква болка изпитва сега. На сутринта Дерия отива при Асия и иска да поговори сериозно с нея. Тя каза, че Волкан е идвал при нея и е изглеждал съсипан и много нещастен. Всичките му мисли бяха само за Асия и тя не забелязва Волкан да тича след Дерин. Асия се обажда на Волкан и го моли днес да не води Али.

Тя иска той да остане в къщата им. Работата е там, че крадец е влязал в къщата и всичко е било обърнато с главата надолу. Волкан започва да се притеснява и сам идва при Асия. Но тя каза че може би не е имало крадец и тя му е устроила нов капан? Волкан може ли да прецени какво се случва този път? Волкан обърна живота им с главата надолу и унищожи всичко! Волкан се извинява на Асия, след което я прегръща и пожелава да я целуне. Но Асия не може да допусне това, докато той не се разведе с Дерин…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.