Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Асия изгонва Волкан от…


Волкан тръгва да търси Мерт, не успява да го намери и отива при Дерин. А Дерин е силно вбесена от това, което Асия казва на всички, съсипва нейните родители. Халюк е объркан. Асия е най-големият виновник, според неговата жена, която се стреми да оправдае Дерин.

Волкан се сбива с Мерт. Дерия вижда какво се случва и казва на Бахар. Бахар разтървава двамата. Асия подава иск за развод, в който се иска,че попечителство над Али и къщата.

Волкан трябва да напусне къщата и си взема довиждане с Али. Бахар се нахвърля върху Асия. Волкан разбира за иска на жена си и й търси сметка. Асия обаче е доволна, че е успяла да си отмъсти като му вземе всичко.

Нил отново е в беда, защото Селчук се кара с нея.

Селчук дава да разбере на Волкан,че е наясно с много неща за Асия. Лекарката разбира, че в интернет има много постове срещу нея. Дерия вярва на това, което се пише в интернет, но Асия има нов колега, който й съчувства.

Волкан отива със Селчук в кабинета на Асия, и се нахвърля върху Асия. Той я обвинява, че тя е постъпила, както е постъпила майка й навремето, когато е убила мъжа си от ревност. Казва й, че няма да ѝ преотстъпи така лесно детето си.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.