Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Асия: Най-добрият ти приятел ме вкара в леглото си!


Мерт настоява Асия да му бъде любовница, тя се съгласява на нова среща, но взема мъжа си от офиса, съобщава му, че розите са от Мерт. Тя е научила, че Халюк е инвеститор във фирмата на Волкан. Тя го завежда в неговия дом. На вечерята лъжите на Волкан и Дерин са разкрити пред семейството на момичето. Ставаме свидетели на сцената, която видяхме в първия епизод на „Мрежа от лъжи“.

Мерт отива  на среща с Асия в хотела, но там го чака Бахар. Тя е разбрала от Асия за неговата изневяра. Волкан е бесен за това, което жена му казва пред всички в дома на Дерин. Тя, обаче, е категорична за поведението си. Той се е държал лошо с нея и я лъжел през цялото време. Асия му казва и за плачевното състояние на фирмата. Лекарката стига и по далеч – тя му съобщава, че приятеля, в който той вярва е спал с нея. Волкан е съсипан. А Дерин иска обяснение от Асия за постъпката й. Асия казва на Дерин, че вероятно нейният любим се стреми към парите на баща ѝ.

Бахар разговаря с Мерт и му казва че винаги се е съмнявала и е знаела че той й изневерява. Но изневярата с Асия е нещо, което я унищожава. Волкан наглее и казва, че Асия е с него, защото не иска да изостави сина си Али.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.