Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Асия губи работата си, Али се сбива…


Асия е отстранена от работа. Тя има съюзник в лицето на Нил, която гони Селчук от живота си. Али изпада в криза и се сбива в училище. Волкан обвинява Асия за случката. Казва й, че тя е носи отговорност за поведението на сина си и иска да вземе попечителство над него. А Мерт е готов да направи каквото Бахар поиска само и само да й прости Асия е наясно какво се случва и иска Волкан да  върне парите на Халюк. Бизнесмена е наясно, че може да изгуби и дейността си и сина си. Мерт е съкрушен, търси съдействие от Дерия. Дерия е сигурна, че следва развод, но той иска да се помири с Бахар.

Дарин е вкъщи, тя моли баща си да не изоставя подкрепата към Волкан. Тя се стреми да му помогне и да спечели попечителството над Али. Халюк, обаче, не иска да стори това, което Дерин го моли. Асия прави сделка с Халюк, той да бъде съдружник, но без Волкан. Халюк да изгони Волкан. Ако той не направи това, в съда Асия ще разкаже за връзката на Дерин с Волкан.

В болницата текат разговори, в които се намесва Нил, за да помогне на Асия да се върне на работа.

Халюк се кара с Волкан. Обяснява му че ще го остави в проекта, но печалбата ще бъде за Асия. Но Волкан е длъжен да се откаже от сина си. Волкан не се съгласява.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.