Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Али е шокиран


Халюк се кара с Волкан. Обяснява му, че ще го остави в проекта, но печалбата ще бъде за Асия. Но Волкан е длъжен да се откаже от сина си. Волкан не се съгласява.

Волкан отива при Асия той заявява, че ще я накара да напусне града, обижда я, казвайки й че е луда и прилича на майка си. Той търси подкрепа от Бахар, тя обаче е категорична, че няма да му съдейства, защото Мерт е готов да стане баща.

Асия и Бахар разговарят. Бахар й казва, че това което се е появило в интернет е нейно дело, но вече не иска да й навреди, за да не загуби Али. Тя иска Асия да й прости. Дерия разбира, че много хора са готови да помогнат на Асия.

Майката на Бахар й идва на гости, но младата жена не може нищо да сподели. Мерт, обаче, се държи много добре с тъща си.

Дерин вече е наясно с живота на Волкан и разбира, че той не е изцяло неин.

Волкан продължава да лъже детето си.

Дерин е на крилете на щастието, след като разбира, че Волкан мисли за бебето той желае да има момиче. Али отива на гости на баща си. Отваря му Дерин. Той веднага усеща, че това е любовницата на баща му, но Волкан го лъже.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.