Тв новини

„Мрежа от лъжи“: Опасност за бебето на Дерин, Асия окървавена пада на…


Дерин е на крилете на щастието, след като разбира, че Волкан мисли за бебето, той желае да има момиче. Али отива на гости на баща си. Отваря му Дерин. Той веднага усеща, че това е любовницата на баща му, но Волкан го лъже. Дерин отива при Асия да ѝ търси обяснение, но получава контракции и Асия я отвежда в болницата. Когато Халюк и Гюнюл разбират какво се е случило с Дерин отиват да я видят. Гюнюл атакува Асия с нападки, че е виновна за нещастието на дъщеря си, но Асия използва тоя момент, за да информира всички, че бащата на това дете е нейния съпруг Волкан.

Волкан, когато разбира какво се случва отново атакува Асия. Асия отива да вземе детето от училището си, а Волкан я проследява, но я изгубва.

Асия е на ръба на една скала. Тя разказва всичко на Али и изважда нож. Волкан отива в дома й ,там намира Асия. Тя му казва, че вече е изгубил сина си, той я напада, Асия обляна в кръв, пада на земята. Идва Али и е силно притеснен, че неговия баща е наранил майка му. Какво ще предприеме Волкан?

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.