Тв новини

„Малки убийства“ се завръща


Хитовият телевизионен сериал „Малки убийства“ започва отначало в ефира на DIZI (Timeless Dizi Channel – TDC)!

Вълнуващата драма стартира на 06 септември (понеделник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:30 ч.

Продукцията събира някои от най-обичаните от публиката турски актриси и предлага на аудиторията една история за същността на женското приятелство.

Сериалът, който направи истински фурор в редица страни от целия свят, сред които Чили, Естония, Литва, Израел, Словения, Гърция, Албания, Хърватска, Сърбия, Румъния и Испания, дебютира в ефира на Timeless Dizi Channel и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:30 ч.

„Малки убийства“, режисиран от Али Билгин и Дениз Йорулмазер, преплита драма елементи с екшън и мистерия. Звездният актьорски състав включва Гьокче Бахадър, Баде Ишчил, Тюлин Йозен, Йълдърай Шахинлер, Аслъхан Гюрбюз и Ферит Актуг.

Припомняме Ви, че „Малки убийства“ стартира премиерно у нас в началото на 2021 г. в ефира на bTV, където приключи преди месец.

Сериалът проследява историята на четири жени с различни характери и сложни проблеми. Оя (Гьокче Бахадър), Мерве (Аслъхан Гюрбюз), Пелин (Баде Ишчил) и Арзу (Тюлин Йозен) са приятели от деца, които спират да поддържат връзка след една шега и фалшиво обвинение на Оя за нещо, което не е по нейна вина.

Неспособна да докаже своята невинност, тя изоставя своите неверни приятели и напуска уредения си живот в охолните покрайнини на Истанбул. С течение на годините Оя решава да прости на хората, които са я тормозили и да възроди приятелството им, което води до серия рискови събития.

Така тя се оказва в компанията на четири силни жени, които никога не биха могли да бъдат приятелки, защото са изпълнени със злоба и завист една към друга. Ще успее ли Оя наистина да им прости или ще търси отмъщение? Зрителите могат да се насладят на вълнуващата история всеки делник от 20:30 ч по Timeless Dizi Channel.

„Това, което най-много ме привлече в този проект, беше филмовият жанр, който не е изпробван до този момент в Турция, и фактът, че е първата такава продукция в моята кариера. Проектът ми беше представен от Ay Yapım в момент, в който вече не исках да работя по класически истории. Сценарият ме спечели с това, че включваше както хумор, така и драма, и напрегнати моменти. Възможността да работя със забележителни актьори и дълбоките характери на свой ред също бяха ключови. Бях страшно развълнуван, защото това е проект с огромен потенциал, на който всеки режисьор би могъл да направи различна интерпретация“, каза режисьорът Али Билгин.

„Малки убийства“ е една от многото вълнуващи турски продукции по Timeless Dizi Channel, на които зрителите могат да се насладят тази година. С над 600 часа страхотни драматични продукции, каналът излъчва някои от най-обичаните турски сериали, сред които „8-ят ден“, „Вътрешен човек“, „20 минути “, „Черни пари и любов“ и редица други отличени продукции.

Timeless Dizi Channel е един от най-бързо разрастващите се канали, който се фокусира изцяло върху драма жанровете и през последните години е успял да достигне до милиони домакинства, като сега се излъчва в повече от 14 държави в Централна и Източна Европа, Балканите и Средния Изток.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.