Тв новини

Днес (03-ти септември) във „Вятърничав“ Хазар отива до дома на Шюкрян, но..

Хазар отива до дома на Шюкрян, но открива, че той е изоставен и вътре няма никого. Влиза вътре и започва да го претърсва. Открива снимки на Дилшах и касетата с разговора й с Айля, която взима със себе си.

Реян упреква Миран в решението му да се върне на работа толкова скоро след възстановяването си. Той обаче я убеждава, че се чувства добре.

Махфуз настига Султан и й казва, че е открил съмнителни медикаменти в шкафа на Аслан. Султан обаче е категорична, че синът й е с всичкия си.

Султан звъни на Азизе и й казва, че с децата й ще си тръгнат още утре вечер. Пита я за полагащото се наследство на Аслан и Гьонюл, а Азизе я уверява, че внуците й ще получат всичко след смъртта й.

Междувременно Аслан получава напомняне на телефона за лекарството си. Азизе звъни на внука си и двамата се разбират да се срещнат.

Гьонюл казва на Миран, че ще замине, за да го забрави. Миран отвръща на братовчедка си, че й прощава за всичко, и я моли да намери начин да продължи живота си.

Гьонюл признава на Миран, че брат й не е мъртъв. Изтъква, че само заради него се е съгласила да се разведе.

Джихан научава, че Насух е изчезнал. Опитва се да се свърже с него по телефона, но апаратът му е изключен.

В същото време Султан звъни на Джихан и му казва, че спешно трябва да се срещнат. Настоява да получи страницата от дневника на Елиф, като обещава да му даде ценна информация.

Аслан пристига на уговореното място за срещата си с Азизе. Миран ги наблюдава отдалече и се чуди какво може да ги свързва…

Аслан заявява на баба си, че ще си тръгне само ако получи Реян. В това време се появяват хората на Азизе, които обграждат Аслан и го завличат насила.

След като получава страницата от дневника на Елиф Султан разкрива на Джихан, че Ханифе е сестра на Азизе.

Фърат се среща с Миран, за да му предаде всички документи за собственост, които са на негово име. Миран се опитва да разубеди приятеля си да не заминава.

Махфуз се връща в къщата на Аслан, но открива, че той не се е прибирал. Опитва се да се свърже с него, но телефонът му е изключен.

Миран завежда Реян на мястото, където предстои да построи семейния им дом.

Хазар пуска касетата с разговора между Дилшах и Айля…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.