Тв новиниАктьори

„Какво се случва с мен?“ – нов филм с Хазал Кая и Онур Туна

Хазал Кая и Онур Туна за първи път си партнират в романтична комедия.

Лентата „Какво се случва с мен?“ (Benden Ne Olur), продуцирана от Med Yapim, е снимана миналата година, а премиерата му бе отлагана няколко пъти заради пандемията.

Актьорският състав на филма включва още Енис Аръкан, Нур Феттахоолу, Елчин Афаджан и Селин Шекерджи. Адаптиран по едноименната книга на Аслъ Къзмаз, сценарият на филма принадлежи на Мурат и Емрах Каман.

Този петък, 03 септември, бе пуснат първият трейлър към дългоочакваната история, а в кината тръгва на 26 ноември.

Историята:

Това е историята на Сертаб Бал (Хазал Кая), която се губи, докато търси себе си. Сертаб е доказателство за фразата: „Животът на нормалните жени може да бъде толкова забавен и интересен, колкото книга“. Тя е героиня, която всяка жена може да намери нещо от себе си, докато наблюдава живота й. Сертаб, която е навършила 28 години, но не е успяла да постигне „подреден“ живот, очакван от всички около нея, е млада жена, която постоянно променя мнението си за нещата, които иска, не се вписва в стереотипите и е в търсене на идентичност.

Сертаб остава без дом и без пари, след като по-голямата й сестра изгаря прекрасната им къща, тя си взима голяма почивка, когато казва „Нищо няма да ти се случи, Сертаб“ и решава да покажа на всички „Какво се случва с мен“. С това решение започва приключението на Сертаб, изпълнено с любов, разочарование, успех и провал.

Трейлър:

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от MEDYAPIM (@medyapimresmi)

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.