Актьори

Майчинството се отразява добре на Езги Мола, ще отнеме време до връщането на снимачната площадка


Езги Мола обясни, че майчинството е приятно и красиво за нея!

Езги Мола разказа за приятните моменти на майчинството. Известната актриса стана име, за което се говори от много по-широка аудитория с телевизионния сериал Квартирата на невинните.

Актрисата, която е родена през 1983 г., си взе почивка от телевизионните сериали след края на Квартирата на невинните през 2022 г. Актрисата, която за последно се появи пред феновете си с мюзикъла Алиса, имаше период на застой в кариерата си поради бременността си.

Известната актриса, която роди сина си Кан през ноември 2023 г., в момента се грижи за детето си.

Заявявайки, че майчинството върви много добре и е забавно, Езги Мола каза: „Това е най-красивото нещо на света.“

Езги Мола, която получи много положителни и отрицателни коментари за публикациите си в социалните мрежи, обясни, че в живота има добри и лоши хора и съответно коментарите могат да бъдат различни.

„Виждам добрите коментари, не виждам лошите“, каза актрисата.

Заявявайки, че майчинството не я е променило, актрисата каза: „Това е тема, към която съм чувствителна, но още повече въпроси, свързани с децата, докоснаха сърцето ми. Децата са проблемът, към който трябва да сме най-чувствителни. „Допълнително емоционално усещане идва при човека“, каза тя.

Заявявайки, че няма проблеми с безсънието, защото не е много сънлив човек, актрисата заяви, че полага усилия да поддържа сина си Джан щастлив.

Езги Мола, която обясни, че е снимала реклами, но има нужда от време, за да се върне към сериали или филми, изглежда няма да е на снимачната площадка известно време.

Езги Мола, която е твърдо решена да се грижи за сина си Джан и иска да живее известно време с него, допълни, че не знае кога ще се върне на снимачната площадка.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.