Актьори

Феновете на Есра Билгич, очакват новият й проект с голямо вълнение!


Младата актриса Есра Билгич се превърна в едно от добре познатите имена не само у нас, но и на много места по света. Есра Билгич, която влезе в индустрията с образа на Халиме Хатун в историческия телевизионен сериал Възраждането на Ертугрул, имаше много успешен процес.

Актьорът, който отдаде дължимото на ролята си в телевизионния сериал Възраждането на Ертугрул и достигна голяма фен база за кратко време с излъчването на проекта в много страни по света, успя да превърне тази популярност в пари с рекламите, които засне .

Актрисата, която стана популярна с образа на Сибел в телевизионния сериал на име Рамо, също привлече голямо внимание с образа на Гюлфем в телевизионния сериал на име Беззаконни земи.

Есра Билгич, която участва в забележителни роли в различни филмови проекти, за известно време беше далеч от телевизионните сериали.

Актрисата, която за последно излезе на преден план с филма Romantik Hırsız, ще участва в проекта за телевизионен сериал, озаглавен Zamanın Kapıları (Врати на времето), подготвен за дигиталната платформа Tod.

Феновете на Есра Билгич, която отново ще застане пред камерата с Биркан Сокуллу, нейният партньор във филма Romantik Hırsız (Романтичен крадец), очакват с вълнение този нов проект.

В новия сериен проект, чието пълно име е Zamanın Kapıları, двама млади актьори; Важни имена като Джем Бендър, Еркан Джан, Alper Saldıran и Ибрахим Селим също ще придружават.

Сред получената информация е, че проектът за нов сериал, режисиран от Юнус Озан Коркут, е подготвен като 10 епизода, а сценарият е написан от Büşra Cebe.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.