Актьори

Неслихан Атагюл се гордее с турската сериална индустрия!


Неслихан Атагюл беше на дневен ред миналата седмица с телевизионната програма, която посети в Милано, Италия. Актрисата, която е родена в Истанбул през 1992 г., спечели широка база от фенове с проектите, в които участва.

Известната актриса, която се запозна със съпруга си Кадир Доулу в сериала Двете лица на Истанбул и има щастлив личен живот от дълго време, направи голям пробив в кариерата със сериала Черна любов.

Актрисата, която има голяма фен база в много страни по света, впечатли феновете си от телевизионния екран със сериала Дъщерята на посланика, а предходната година отново застана пред камерата със съпруга си Кадир Догулу в Телевизионен сериал В края на нощта.

Актрисата, чиито нови проекти се очакват с нетърпение напоследък, обясни гордостта си от успеха на турските сериали в чужбина със следните думи:

„Това е нещо, с което да се гордеем. Има нещо общо с това колко са търсени турските актьори. „Гордея се с всички нас.“

Актрисата обясни, че като всяка жена обръща внимание на грижата за кожата и добави, че отдава голямо значение и на това, с което се храни.

Атагюл също ме накара да се усмихна, като каза: „Предпочитам храни, които не са генетично модифицирани.“

Тя смята, че всеки, който има нужда от естетика, ще го направи както иска и дори да се говори за тези неща е смешно.

Заявявайки, че има възможност да се върне отново на екрана, актрисата каза: „Има няколко проекта, за които съм чела, а има и проекти, до които съм близо. „Ще бъдете информирани, когато стане ясно“, каза тя.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.