Тв новини

„Когато я обичаш“ – нов турски сериал от 2 февруари по bTV Lady

ЕКСКЛУЗИВНО: „Когато я обичаш“ (Erkek Severse) започва по bTV Lady!

Стартът на премиерния за ефира турски сериал ще е на 2 февруари (четвъртък).

„Когато я обичаш“ ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:00 до 22:00 ч. с повторения на следващия ден от 09:00 до 10:00 ч. по bTV Lady на мястото на първи сезон на „Доктор Чудо“.

Очаквайте новия втори сезон на „Доктор Чудо“ съвсем скоро по bTV Lady! 

„Когато я обичаш“ се оглавява от познати и любими лица като Алперен Дуймаз („Ирония на съдбата“, „Приказка за Бодрум“, „Ямата“, „Горчива любов“), Бюшра Девели („Божествено“) и Ясемин Аллен („Милост“, „Божествено“, „Мечтатели“).

В поредицата участват още Гьоркем Севиндик, Яъз Джан Конялъ („Нашата история“, „Времето лети“), Толга Гюлеч („Г-жа Фазилет и нейните дъщери“, „Времето лети“) и др.

„Когато я обичаш“ се състои от 26 епизода по 45 минути, показани в Турция от януари до април 2022 г. на интернет платформата beiN CONNECT и продуцирани от Gold Film.

Припомняме Ви, че „Когато я обичаш“ се завъртя премиерно за България първо на интернет платформата на bTV Media Group – VOYO, през ноември 2022 г.

Историята:
Сюжетът разкрива завладяващата любовна история на страстната и красива Зейнеп и харизматичния бизнесмен Кенан.

Зейнеп (Бюшра Девели) се омъжва за студентската си любов Октай (Гьоркем Севиндик), но няколко години по-късно открива, че той ѝ изневерява. Двамата се развеждат и всеки поема по пътя си.

Зейнеп остава сама с двете си деца, затваряйки сърцето си за нова любов. Тя губи вяра в мъжете, докато не среща Кенан (Алперен Дуймаз) – мениджър на най-успешния турски уебсайт за пазаруване.

Той също винаги е изпитвал недоверие към жените, подозрителен е към намеренията им и никога не е отварял сърцето си за любов. Зейнеп обаче променя всичко това, но пътят към любовта е трънлив и заплетен.

Кенан вече е „набелязан“ от красивата Йелда (Ясемин Алллен), която възнамерява да го спечели на всяка цена.

От друга страна, щом Октай разбира, че Зейнеп отново е на крилете на любовта, се зарича да направи всичко, за да я спечели обратно, дори това да означава да лъже, да крои заговори и да използва децата им.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.