Актьори

Туба Бююкюстюн заема мястото на Неслихан Атагюл в „Дъщерята на посланика“


Туба Бююкюстюн заема мястото на Неслихан Атагюл в „Дъщерята на посланика“.

Една от най-популярните и обичани актриси Туба Бююкюстюн влиза в края на 37 оригинален епизод на „Дъщерята на посланика“ в ролята на Мави и става новата главна героиня след напускането на Неслихан Атагюл.

Изненадващо оттегляне на Неслихан кара продуцентите да намерят светкавично нова главна героиня, която да застане до Енгин Акюрек.

Екипът се спира на Туба, която през 2014 г. си партнира успешно с Енгин в криминалната драма „Черни пари и любов“, излъчена и в България премиерно през 2020 г.

Вторият опит на дуото Енгин-Туба обаче не се оказва толкова успешно и рейтингът на „Дъщерята на посланика“ пада главоломно.

Краят на историята е едва 14 оригинални епизода (50 интернационални) след влизането на Туба.

Неслихан Атагюл напуска проекта заради здравословни проблеми

Само един епизод по-късно Ураз Кайгълароолу (Гедиз) също обявява, че се сбогува с „Дъщерята на посланика“ и героят му умира в автомобилна катастрофа. Причината е, че актьорът не харесва развитието на героя си Гедиз.

Не пропускайте кулминационните епизоди на „Дъщерята на посланика“ с новата стара звездна двойка Туба и Енгин – всяка делнична вечер от 22:00 ч. по Diema Family.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.