Тв новини

„Опасно изкушение“: Шахика прави нов план за отмъщение чрез Кая

Ендер идва при Хасан Али и започна да говори за картината, която нейният приятел иска спешно да продаде. Йълдъз забелязва, че Ендер постоянно се върти около Хасан Али. Шахика е сигурна, че ако Ендер се омъжи за него, компанията ще фалира.

Йълдъз научава, че Ендер ще продаде тайнствената картината на Хасан Али. Самият Хасан Али е информиран, че картина е на Йълдъз и е шокиран. Хасан  Али не може да повярва, че снаха му е искала да го измами. Веднага нарежда да му приготвят кола, за да отиде при Йълдъз и Чаатай.

Шахика вярва, че ако Кая все още има интерес към Ендер, той трябва да го използва, за да й навреди. В крайна сметка тази жена нарани мнозина с действията си. Но Ендер не е толкова проста. Тя разбира перфектно, че Кая ще реши отново да се сближи с нея, но това не е лесно. Той иска да й отмъсти, а когато постигне желаната цел, отново ще си тръгне. Йълдъз съобщава на Чаатай добрата новина, че е бременна. Джансу не може да приеме факта, че всички я отбягват и решава да си отмъсти. Взима пистолет и отива на празника, където са се събрали всичките й роднини. Чаатай вижда Джансу с пистолет и прикрива Йълдъз, след което се чуват изстрели…

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.