Актьори

Кариерният успех на Джан Яман в Италия не остава незабележим!

Известният актьор Джан Яман от дълго време живее в Италия. Джан Яман, който вече стана част от дневния ред на списанието със събитията, в които участва, се превърна в звездно име, следвано от италианската публика.

Изглежда, че адаптацията на Джан Яман към италианската култура се дължи на факта, че той е ходил в италианска гимназия през ученическите си години и е научил италиански, както и на близкия контакт с културата на тази страна.

Вече стана нормално Джан Яман да се появява често с произведенията си по телевизионни канали, списания, вестници и уеб сайтове в Италия.

Джан Яман

Участвайки в програми на най-гледаните телевизионни канали в Италия и бързо адаптирайки се към италианския начин на живот, Джан Яман се чувства толкова удобно, сякаш е в собствения си дом…

Ясно е, че Джан Яман, който участва в телевизионни програми, постигнали силни рейтинги на телевизионния канал Canale 5, сега е част от дневния ред на италианското списание.

Докато снимките на телевизионния сериал Сандокан най-накрая започнаха, феновете на Джан Яман следят отблизо работата на известния актьор.

Турският актьор, който за пореден път демонстрира колко силна е връзката му с феновете в програмите Verissimo и Amici на Canale 5, отново впечатли със сериала Виола.

Джан Яман

Фактът, че този италиански сериал е продаден в 50 различни държави, също се смята за успех на Джан Яман.

Феновете на Джан Яман ще могат да гледат вълнуващия сериал, наречен Сандокан , по канала RAI през 2025 г.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.