Актьори

Ханде Ерчел предприема стъпки за повишаване на своята международна информация!

За последно известната актриса Ханде Ерчел се появи на екран миналото лято в телевизионния сериал Друг човек. Припомняме, че сериалът продължи 16 епизода, като през следващия период актьорът не се е появявал в други сериали.

Ханде Ерчел, която излезе на преден план през 2014 г. с телевизионния сериал Чучулигата и блесна с телевизионния сериал Дъщерята на Гюнеш, впечатли широка база от фенове с популярните си телевизионни сериали Любовта не разбира от думи и Почукай на вратата ми.

Известната актриса, която има голяма база от фенове в чужбина, прави успешни стъпки в плана си за кариера, като си сътрудничи с различни марки.

Актрисата, която предприема стъпки за повишаване на признанието си в чужбина, скоро ще мине по червения килим на фестивала в Кан.

Ханде Ерчел ще мине по червения килим на филмовия фестивал в Кан в средата на май като почетен гост на световноизвестната италианска марка за бижута Pomellato, с която тя е приятел на марката.

Съобщава се също, че след тази церемония известната актриса отново ще присъства на галата на фондацията за изследване на СПИН amfAR.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.