Актьори

Йойкю Гюрман продължи пътуването си с изпълнен с любов, романтичен филм!

Певицата Йойкю Гюрман демонстрира талантите си в актьорството, особено с образа на Asiye в телевизионния сериал Sen Anlat Karadeniz. Йойкю Гюрман, който участва в различни проекти през следващия период, за последно се появи на снимачната площадка отново през 2022 г. с героя на Оке Хатун в сериала Alparslan Büyük Selçuklu.

Öykü Gürman, която от известно време се фокусира върху певческата си дейност, за последно се появи във филма Грабуна, с участието на Hakan Akgün.

Продуциран от Çekirdek Yapım, актьорския състав на филма, режисиран от Tolga Savu и поет от Алпер Аксой; Участваха още имена като Бахтияр Енгин, Каан Йълмаз, Мехтап Байри, Рамиз Муламуса, Ергин Кълъкчиер и Йозлем Гезгин.

Премиерата на филма Grabuna се състоя в Torunlar Center.

Йойкю Гюрман, който каза, че много му харесва да играе на Гала, каза следното за филма и героя на Ипек, която тя изигра във филма:

„Това беше сценарий, който ме развълнува, когато го прочетох за първи път. Бях много заинтересуван от факта, че героинята, която изиграх, Ипек, беше много наивно, любящо и романтично момиче и че филмът беше филм от епоха. Защото обичам чистотата на епохалните филми.“

Казвайки, че актьорството е незавършен път, Йойкю Гюрман каза: „Винаги научаваш нещо различно на всяка снимачна площадка. Този филм ми добави много. „Киното е много вълшебно място, надявам се, че можем да оставим следа в киното с този филм“, каза тя.

Заявявайки, че съпругът й Фатих Ичмели е винаги с нея, известната актриса изрази чувствата си със следните думи: „Фатих винаги е мой поддръжник. Ако аз съм щастлив, той също е щастлив. Той знае колко важен е този филм за мен. „Много съм щастлив да го имам с мен.“

Гюрман заяви, че сценарият и филмът са били изненада за нейния съпруг, а на въпроса дали е трудно да си съпруга на художник, нейният съпруг Фатих Ичмели отговори: „Стори изобщо не е труден човек, разбираме се много добре.“

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.