Актьори

Йозге Йозберк е много доволна от ролята си в тв сериала „Камъкът на желанието“


Красивата актриса Йозге Йозберк, която се завърна на екран с Камъкът на желанието (Wishing Stone), обясни вълнението и чувствата си пред Hakan Gence, едно от приложенията на Hürriyet weekend. Успешната актриса направи искрени изявления за героите си Рючан и Дилек Таш.

Известната актриса заяви, че сред ролите, които е изиграла досега, Рючан е важна за нея и й доставя голямо удоволствие.

Известната актриса обясни чувствата си със следните думи: „Ручан е една от най-приятните роли, които съм играла. Тя е лесен герой, който е потънал в отчаяние, отдава се на алкохол и полудява. Въпреки че в нея има буря, тя казва „Ще се справя с това“, но не може да се справи с нищо, защото в съзнанието си има много доминираща свекърва. Тази стегнатост, това самосъзнание, тази лекота беше невероятно приятно и добави много към мен.

Ето защо винаги казвам за Ручан: „Скъпа моя, надявам се да се измъкнеш безопасно от тази къща.“ Когато Дилек Таши дойде при мен, първото нещо, което ми направи впечатление, беше, че имаше събиране, имаше баща и майка и че се развиваше през 80-те години. И всъщност всеки, когото погледнах, беше прав.

Сериалът, в който участват Салих Бадемчи, Хазал Субашъ и Озан Долунай, се оценява с всеки излъчен епизод; Това също е в дневния ред на социалните медии.

Камъкът на желанието е по Kanal D с новите си епизоди всяка сряда вечер!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.