Тв новини

Сапфир – Епизод 12 (Ето какво ще видим)


Излезе новият трейлър на 12-ти епизод на Сапфир. В последния епизод; Когато Атеш подлага на изпитание дядо си, той предлага да се обединят с Йомер, Яман и Окан ….. Какво се случва в епизода на 20 ноември?

Сериалът Сапфир зае своето място на екраните с 10-ия си епизод. Тези, които са гледали последния епизод от сериала и искат да разберат какво ще се случи в новия епизод, продължават проучването си, като гледат Сапфир епизод 10 целия. Връзка за гледане на трейлър на нов епизод на ATV и Safir и подробности от резюмето на последния епизод.

Сериалът Сапфир, който се излъчва по екраните на ATV в понеделник, се появи пред зрителите с 12-ия си епизод. След като последният епизод от сериала беше излъчен на екраните на ATV, желаещите да гледат новия трейлър усилено проучват, за да изгледат 12-ия епизод на Сапфир целия.

Ето какво ще видим в 12-ти епизод на Сапфир

Дали Яман, който разбира, че Ферайе е бременна, ще разбере, че бебето е негово? От друга страна, Алейна стига до момент, в който вече не може да търпи безразличното отношение на Яман към нея. До такава степен, че тя подозира, че в живота на Яман има друга жена. Под ръководството на Джемиле тя решава да забременее от Яман, но когато се приближава до Яман, тя е отхвърлена от него.

Атеш признава любовта си на Ферайе, но не може да я намери в замяна. С този отказ Атеш започва да сглобява някои парчета в съзнанието си. Или е бившият любовник на Ферайе и баща на бебето й Яман? Нещата се усложняват и във фирмата. Когато Атеш подлага на изпитание дядо си, той предлага да се обединят с Йомер, Яман и Окан. Яман, който смята, че Ферайе преследва властта и затова тя предпочита брат си, приема предложението на дядо си само поради тази причина. Кой ще поеме компанията, Яман или Атеш? На фронта на Вурал новината за възстановяването на Бора предизвиква голяма радост. Какво ще прави сега Бора, който се възстанови и се върна у дома?

Сапфир – Епизод 12 резюме

Ферайе и Окан са подложени на тормоз от Бора, който е изгубил равновесие с амбицията си за отмъщение. Бора е обсебен от Ферайе и планира да бъдат заедно в свят, в който няма Яман и Атеш. Ферайе, която се тревожи повече за Яман, отколкото за себе си, вече не крие завръщането на Бора. Яман, който се тревожи за Ферайе, започва да стои по-близо до нея пред тази опасност.

От друга страна, Атеш, който имаше друго подозрение, държеше Ферайе и Яман под стриктно наблюдение. Въпреки че е уреден брак, Атеш ревнува Ферайе, в която е влюбен. Ами ако тя разбере, че бащата на бебето е Яман… Ще бъде трудно да се предвиди какво ще направи той и какви решения ще вземе.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.