Тв новини

Какво мислят сега феновете на сериала „Рибарче“ които критикуваха Буче Бусе Кахраман


Миналия сезон персонажът на Пелин в телевизионния сериал Рибарче (Златното момче) получи толкова силна критика, че младата актриса Буче Бусе Кахраман беше доста обезпокоена от тази ситуация.

Много потребители в социалните мрежи, които нарекоха героя Пелин „любовница“, твърдяха, че младата актриса трябва да бъде премахната от историята на сериала и този въпрос беше една от най-забележителните дискусии в социалните мрежи през миналия сезон.

Буче Бусе Кахраман също се опита да обясни, че играе ролята, която й е отредена и че няма друга връзка с образа на Пелин. В края на този процес героят на Пелин беше премахнат от историята във втория сезон на сериала Рибарче.

Въпреки че това желание на феновете на сериала се сбъдна, липсата на образа на Пелин, важен конфликтен елемент в историята, доведе до основен недостатък.

По-късно Буче Бусе Кахраман отново е включен в историята, за да реконструира историята на сериала. Така младата актриса, която направи експлозивно завръщане в екипа на сериала, за пореден път показа успеха си пред всички.

Онези, които остро критикуваха актрисата в социалните мрежи, не надигнаха много глас за завръщането на образа на Пелин в историята. Защото проблемите в историята на сериала доведоха до намаляване на рейтингите и трябваше да се направи нещо, за да се възстанови сериалът.

Докато Buçe Buse Kahraman беше най-обсъжданото име в социалните медии миналия сезон, в края на този процес тя направи силно завръщане в сериала Рибарче и отвори съвсем нова страница в кариерата си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.