Тв новини

„Игра на съдбата“ – нов турски сериал по Diema Family


ЕКСКЛУЗИВНОНов турски сериал е закупен у нас!

Романтичната поредица „Игра на съдбата“ (Baht Oyunu) предстои да стартира в България.

Телевизионният канал, който е откупил правата за излъчване на сериала, е Diema Family (Nova Broadcasting Group). 

Главните роли са поверени на младите актьори Айтач ШашмазДжемре Байсел (Мелис от „Не пускай ръката ми“), Идрис Неби Ташкан (Дживан от „Безмилостен град“) и Аслъ Сьонем.

Режисьор е Сердар Гьозелекли, стоящ зад успеха на хита „Нашата история“, а сценаристи са Еркан Биргьорен („Мечтатели“, „Черна роза“, „Черно-бяла любов“) и Туна Къйгъ („Сладко отмъщение“).

„Игра на съдбата“ приключи само преди няколко седмици в Турция, като съдържа 17 оригинални епизода по 120 минути или 51 интернационални серии по 45 минути, показани от юни до октомври в ефира на Kanal D.

Освен в България продукцията е закупена още в над 25 страни, сред които Русия, Индия, Румъния, Македония, Албания, Сърбия, Словакия, Узбекистан, Пакистан и др.

Все още не се знае кога „Игра на съдбата“ ще започне излъчването си у нас в ефира на Diema Family. Следете ни, за да разберете!

Припомняме Ви, че в България е закупен и още един нов турски сериал – „Марашанецът“ (Maraşlı), с участието на Бурак Дениз („Нашата история“, „Любовта не разбира от думи“, „Кварталът на богатите“) и Алина Боз („Не пускай ръката ми“, „Твоят мой живот“). Повече за него четете от тук.

Историята:

Всичко в живота възниква от вярата и смелостта да се държиш за нея. Някои, за да намерят истинската любов, трябва първо да рискуват да я загубят.

„Игра на съдбата“ разказва за суеверната Ада (Джемре Байсел), която вярва, че ако не се омъжи за първата си любов, ще бъде прокълната до живот.

Какво обаче ще се случи, когато Ада се вкопчи в брака си с Рюзгяр (Идрис Неби Ташкан), за да не бъде обречена, а в същото време трябва да работи с привлекателния си шеф Бора (Айтач Шашмаз), който няма никакъв интерес към любовта?

Въпреки самоналожената зла съдба на Ада и всички хора, които опитват да ги повалят, времето ще предизвика Бора и Ада и те поотделно ще научат как да се ценят един друг.

Съдбата се преобръща и Купидон улучва и двамата с любовните си стрели…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.