Тв новини

Ебру Шахин за трудностите по време на записите и за сродната си душа


Ебру Шахин се превърна в едно от най-популярните имена в последно време.

Благодарение на сериала „Вятърничав“ (Hercai), който се снима в Mидят, Ебру Шахин, която прослави името си както в Турция, така и в различни части на света, е на върха в кариерата си.

Актрисата сподели, че е имала затруднения по време на първите сцени в сериала: „Наистина не можех да се държа на краката си. Треперех в първата си сцена. Дори се разплаках.“ Обяснявайки, че са правили почивки, за да вземат витамини поради студеното време в Mидят, актрисата спомена, че записите са били много трудни в студеното време.

Ебру, която е най-търсената турска актриса в Гугъл за 2020 г., заяви, че сълзите на Реян също влияят негативно на близките й: „Семейството ми ми се обажда всеки ден и казва: „Стига, дъщеря ми плаче сега. Много сме тъжни, защо го пишат това сценаристите?“ Оценявайки факта, че дори семейството й вярва, че тя наистина плаче, младата актриса каза: „Щастлива съм, защото и на тях това им изглежда достоверно“.

– Ти си едно от най-забележителните имена в последно време. На какво според теб си дължи този възход и успех? 

– На първо място, благодаря за добрата мисъл. Възход е правилната дума. В това пътуване се стремя да оправдая доверието, което ми гласуваха. В това начинание мисля, че се създаде специална връзка между мен и хората, които ме следват. Чувствам, че стигнах дотук, благодарение на това, че държа на това, в което вярвам.

– Имаш добри отношения с Джеди Осман. В един от постовете си го наричаш „моята сродна душа“. С какво се допълвате един друг? 
– Още от малки сме осъзнавали, че винаги сме се скитали с един и същ инстинкт, докато сме израствали в различни кръгове и различни разбирания за доверие. Местата, които вкусваме от живота, са различни, но вкусът, който получаваме, е същият. Знаете ли, можете да се справите с всичко, без да се налага да говорите с някого, ние имаме такава връзка помежду си. Откриваме нещо ново всеки ден за другия. Вярвам, че ние се учим, че може да има преданост, основана на доверие и от сърце, далеч от всяка стратегия, без да жертваме свободата и характера си.

– Героинята ти Реян е много популярна. Кое е най-ценното й качество, за да бъде толкова обичана? 
– Реян е една от всички. Нейните чувства, скърби, радости докосват другите. Мисля, че всеки може да намери нещо от нея в себе си или около себе си. Мисля, че основата на това да е толкова обичана е, че тя не е спокоен характер и не е свързана с реалния свят.

– Какво е първото нещо, което искаш да направиш, когато животът се нормализира? 
– Когато животът се нормализира, искам да взема багажа си и да продължа пътя си към откритията, където ще срещна нови места, нови култури и нови хора. През това време осъзнах, че това, което ме е хранило духовно, е желанието ми да откривам. Надявам се, че дните, когато ще изживеем това отново пълноценно, ще дойдат много скоро.

– Да си актриса е детската ти мечта…
– Това беше и най-голямата ми мечта, но семейството и приятелите ми не се отнесоха благосклонно към нея. Те не вярваха, че мога да го направя. Актьорството не е много надеждно като професия по някаква причина. След известно време и аз започнах да губя вярата си. Светът на телевизията и киното вече започваше да ми се струва страшен. Така че стопирах мечтата си за известно време. Но въпреки че се страхувах, единственото нещо, което беше в ума и сърцето ми, беше актьорството. Затова избрах да рискувам.

Ебру Шахин изигра ролята на Бурджу в сериала „Завинаги“. Нейната героиня не се ожени за Осман. След това Ебру Шахин се присъедини към „Опасно изкушение“ в ролята на Хира, хладнокръвна красавица, която започва работа в авиокомпанията на Алихан. След като се опита да раздели Алихан и Зейнеп и отвлече Алихан, Хира напусна поредицата, за да се снима във „Вятърничав“. Този сериал я направи известна буквално в целия свят. След три успешни сезона сериалът приключи, а Шахин вече бележи история с новия си проект – „Легенда“ (Destan). Още преди да е започнал да се излъчва, сериалът вече е продаден в няколко страни.

Очаква се сватбата на Ебру Шахин с Джеди Осман да е през следващото лято.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.