Тв новини

Финалът на „Моята опасна жена“ по bTV Lady


Финалът на „Моята опасна жена“ е след няколко дни!

Комедийната драма с участието на Сечкин Йоздемир и Гонджа Вуслатери приключва на 03 ноември (сряда) с последен 18-и епизод в 21:30 ч. по bTV Lady.

Тогава зрителите ще разберат какъв ще е краят на отношенията между Алпер и обсебващата му съпруга Дерин.

„Моята опасна жена“ е с нестандартен сюжет и не успява да са хареса на зрителите в Турция, като приключва само шест седмици след старта си.

Главните роли в поредицата се изпълняват още от Мустафа Юстюндаа, Биге Юнал, Джерен Сойлу, Фатих Дьонмез, Ниляй Ердьонмез и др.

Историята:

Алпер (Сечкин Йоздемир) е собственик на ресторант и планира да убие заможната си съпруга Дерин (Гонджа Вуслатери) и да избяга с любовницата си Седа (Биге Юнал), но планът му е осуетен от мистериозното отвличане на Дерин.

След шест години щастлив брак връзката на Алпер и Дерин се разпада заради изневярата на Алпер. Докато той е неуспешен мъж от обикновено семейство, тя е влиятелна и заможна. Изцяло зависим от Дерин, Алпер използва семейното ѝ наследство, за да финансира ресторанта си. И проблемът започва от тук…

Алпер има връзка със своята бизнес партньорка от ресторанта Седа. Седа убеждава любимия си да убие Дерин и да ѝ вземат наследството. Но всичко пропада заради друг замислен план. В нощта, когато Алпер и Седа решават да отровят Дерин, богаташката изчезва мистериозно. Похитителят иска откуп от 1 милион долара, заплашвайки да убие Дерин, ако Алпер се обади в полицията.

Алпер нарочно звъни в полицията, надявайки се Дерин да бъде убита. Безчувствеността му го издава и полицията подозира, че в тази история има нещо повече. Планът на Алпер започва да се разплита и той търси начин, за да възстанови щетите.

Всъщност Дерин разкрива аферата на Алпер и Седа и измисля плана с отвличането. След като се уверява, че Алпер се е обадил в полицията, предизвиквайки смъртта ѝ, Дерин нарочно оставя кръв в багажника на колата на Алпер.

Тайни изплуват една по една на повърхността, а Алпер подозира, че жена му Дерин е убийца и той ще бъде следващата ѝ жертва. Дерин притежава отровната бутилка и запис на заговора между него и Седа. Алпер става заложник, а обратите тепърва предстоят…

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.