Актьори

Хазал Кая и Буура Гюлсой ще си партнират в нов сериал


Двама от най-известните турски актьори застават рамо до рамо в нов телевизионен сериал! Хазал Кая и Буура Гюлсой ще си партнират в нов проект с работно заглавие „Оазис“ (Oasis), който ще се завърти през новия телевизионен сезон 2021-2022 г. в Турция.
30-годишната Хазал и 39-годишният Буура са подписали договори за участие в „Оазис“ с продуцентската компания, заставаща зад реализацията му – Med Yapım. Към момента не е известно по кой канал ще се излъчва сериалът. Подробности около сюжета му обаче има – Хазал Кая ще се превъплъти в образа на жена, имала ужасно минало и претърпяваща тежка катастрофа. Оцелявайки след нея, тя ще обърне инцидента в своя полза и за да се спаси от тъмното си минало и хората в него, ще симулира пълната загуба на паметта си.
Хазал Кая е известна у нас от „Забраненият плод“, „Ангел пазител“, „Огледален свят“, „Изкушение“ и „Нашата история“. Последните ѝ две изяви бяха в игралния филм „Какво ще излезе от мен?“ (Benden Ne Olur) и в интернет-сериала „Посред нощ“ (Gece Yarısı) на Netflix. Буура Гюлсой, когото пък познаваме в България от „Незабравима“, „Пепел от рози“, „Север-Юг“, „Любов от втори опит“ и „Дъщеря ми“, за последно се снима в първия сезон на историческата драма „Голямото пробуждане“ (Uyanış Büyük Selçuklu).
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.