Тв новини

„Лъжец“ (Yalancı) – нов сериал със Салих Бадемджи от септември


Колко може да струва една лъжа в живота на човек?

Салих Бадемджи, станал доста популярен със сериали като „Любов под наем“ и „Завинаги“, ще оглави новия турски сериал „Лъжец“ (Yalancı), адаптация на английския сериал със същото име, който се очаква да стартира на 14 септември (непотвърдена официално дата) в Турция и да се излъчва всеки вторник след 20:00 часа по канал Show TV.

В премиерната драма Бадемджи, който влиза в образа на хирурга Мехмет Емир, ще си партнира с актрисата Бурчин Терзиоулу (Милост), която ще играе учителката Дениз. Хазал Тюресан („Доктор Чудо“, „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“), Джемал Токташ („Мерием“, „Нашата история“) и Шахин Ирмак също имат главни роли в поредицата. Участват още Имер Йозгюн („Завинаги“), Мурат Кълъч, Серкан Тънмаз, Фатих Берк Шахин, Емир Чубукчу, Йойкю Йозюрек, Озан Айхан, Гизем Сойсалдъ, Месут Йълъл и др.

Поредицата е продуцирана от Process Film.

Първият трейлър вече е пуснат и сериалът се очаква с голям интерес, особено от феновете на Бурчин Терзиоулу, която беше далеч от екраните от известно време.

Историята: Дениз е умен, талантлив и всеотдаен учител по литература. Мехмет Емир е известен хирург. Синът му е ученик на Дениз. И двамата не допускат никого в живота си от доста време. Двамата са привлечени един от друг и отиват на вечеря заедно, следват поредица от събития, които ще обърнат живота им с главата надолу. Не си представят, че една невинна вечеря ще доведе тях и техните семейства до голямо опустошение.

И така, какво се случи онази нощ? Никой не знае, освен Дениз и Мехмет Емир. И двамата описват нощта по различен начин. Впускат се в напрегнато и задъхано приключение в търсене на истината. Всичко, което трябва да направят, е да покажат, че казват истината.

Всяка история има две лица. Истината е само една. Но сега крие лицето си от всички… „Лъжец“ (Yalancı) по Show TV от септември!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали