Актьори

Къванч Татлъту играе адвокат в нов филм


Къванч Татлъту с трета професионална изява за тази година! Най-известният турски актьор, познат в България с ролите си в драмите „Перла“, „Двама завинаги“, „Забраненият плод“, „Север-Юг“, „С Русия в сърцето“, „Искрите на отмъщението“ и „Ирония на съдбата“, ще изненада милионите си почитатели по целия свят и с участие в игрален филм.
37-годишният Къванч се е споразумял с продуцентска компания Nar Film за участие в кино-лентата „Празникът на влюбените“ (Aşıklar Bayramı). В него Татлъту ще изиграе главната мъжка роля – на адвокат Юсуф. С мега-звездата ще си партнира актьорът-ветеран Сеттар Танръйоен, когото у нас сме гледали в „Черна птица“ (Kuzgun). Сценарист и режисьор на филма ще бъде Йозджан Алпер.
Последните две изяви на Къванч Татлъту бяха в сериали на интернет-платформата Netflix – първо в турския оригинален „Една подводна история“ (Bir Denizaltı Hikayesi), а след това в белгийския „В нощта“ (Into the Night).
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.