Актьори

Халит Ергенч и Бергюзар Корел се преместиха в Лондон


Халит Ергенч и Бергюзар Корел посрещат новата 2022-а година с кардинална промяна в живота си. Една от най-известните и харесвани светски двойки в Турция се пренесе да живее заедно с трите си деца в Лондон, Великобритания.

39-годишната Бергюзар и 51-годишният Халит, които са съпруг и съпруга от 2009-а година, вече са жители на лондонския квартал Туикънъм. Най-големият наследник на двойката – 11-годишният Али, е записан на училище в близост до новия си дом. Като причина да се преместят да живеят във Великобритания семейство Ергенч изтъква по-добрите условия, които ще има там за отглеждането на трите си деца. Напомняме, че третото дете в семейството – Лейля, се роди само преди три месеца, в началото на ноември 2021 г.
Бергюзар Корел и Халит Ергенч, снимали се заедно в два сериала досега – „1001 нощ“ (Binbir Gece) и „Ти си моята родина“ (Vatanım Sensin), не са освободили жилището, което досега са обитавали в Истанбул, Турция. Те ще го ползват в периодите, когато отново са в родината си по професионални ангажименти. За да се грижи за трите деца, звездната двойка е взела със себе си в Лондон и бавачката им.