Тв новини

Мурат Юналмъш ще участва в нов игрален филм


Мурат Юналмъш ще зарадва многобройните си почитатели с нова професионална изява, този път – на голям екран. Един от най-известните турски актьори, познат на българските зрители с ролята си в класиката „Цената на славата“ (Şöhret), ще оглави нов игрален филм.

40-годишният Мурат води преговори за участие в исторически филм, който ще пресъздаде живота на една от най-противоречивите фигури в съвременната турска история – тази на обесения през 1972 г. марксист Дениз Гезмиш. Продуцент на кино-лентата ще бъде именитият Мустафа Услу, който лично е предложил на Юналмъш да се превъплъти в образа на историческата личност, впечатлен от външната прилика помежду им. Според запознати Мурат Юналмъш гледа топло на отправеното му предложение.
Напомняме, че последната актьорска изява на Мурат Юналмъш бе в историческата драма „Имало едно време в Чукурова“ (Bir Zamanlar Çukurova), в която се снима в периода 2018-2021 г. и чийто каст напусна в края на третия ѝ сезон.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.