Тв новини

Рокади в каста на „Неверният“


Рокади в каста на „Неверният“ (Sadakatsız)! Хитовата драма, излъчваща се всяка сряда вечер с голям успех в ефира на турския KanalD, предстои да се раздели с двама от актьорите в каста си, но заедно с това и да посрещне нов в редиците си.
Али Ил („Малки жени“) и Йелиз Куванджъ („Времето лети“) няма да подновят скоро изтичащите си договори за участие в „Неверният“ с продуцентската компания, стояща зад реализацията на сериала – Med Yapım. Актьорите, превъплъщавали се до момента в ролите на Мелих и Бахар, ще напуснат екипа в предстоящите епизоди.
Едно от овакантените места в актьорския състав на „Sadakatsız“ пък ще заеме Серхат Паръл. 38-годишният актьор, известен в България с изявите си в „Кварталът на богатите“ (Medcezir), „Великолепният век: Кьосем“ (Muhteşem Yüzyıl Kösem) и „Искрите на отмъщението“ (Cesur ve Güzel), ще играе образа на Онур, който ще влезе в живота на една от главните героини – Дерин (Мелис Сезен), считано от 47-ми епизод.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.