Актьори

Фуркан Андъч претърпя тежка контузия


Тежка контузия претърпя Фуркан Андъч! Изключително популярният турски актьор, когото у нас сме гледали в „Другите отчаяни съпруги“, „Мерием“ и „Навсякъде ти“, скъса менискус и се подложи на операция.
32-годишният Фуркан се е контузил по време на снимките на най-новия сериал с негово участие в главната роля „Черна дъска“ (Kara Tahta). Андъч е трябвало да заснеме екшън сцена, която обаче е завършила с инцидент. Актьорът е скъсал менискуса на десния си крак, като е постъпил по спешност в една от държавните болници в Одрин – градът, в който се снима драмата на TRT1. Впоследствие той е бил транспортиран в частно лечебно заведение в Истанбул, където ще се наложи да прекара 10 дни.
Контузията на Фуркан Андъч наложи временното замразяване снимките на сериала му „Черна дъска“, който не се излъчва миналата и тази седмица в Турция. Продуцентката на драмата Сюррея Яшар Юнал и режисьорът Ендер Мъхлар посетиха контузилия се актьор в болничната му стая, за да се уверят, че всичко с него вече е наред и че се възстановява.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.