Актьори

Алперен Дуймаз и Фунда Ерийт отново ще си партнират


Алперен Дуймаз и Фунда Ерийт ще си партнират за втори път! Преди година – през първата половина на 2021-а, двамата се снимаха с главни роли в драмата „Последно лято“ (Son Yaz). Този път те биват събрани отново на една снимачна площадка, но на игрален филм.
29-годишният Алперен („Горчива любов“, „Приказка за Бодрум“ и „Ирония на съдбата“) и 37-годишната Фунда („Справедливостта на Кара“) са сключили договори с продуцентска компания Ay Yapım да участват в новата ѝ дългометражна лента с работно заглавие „Пепел“ (Kül). Тя ще се излъчва ексклузивно на интернет-платформата за развлекателно съдържание, ползвана в цял свят – Netflix. Сценарист на интернет-филма ще бъде Ерди Ъшък, а режисьор – Ердем Тепегьоз. В „Пепел“ Дуймаз ще се превъплъти в образа на дърводелеца Метин Али, а Ерийт – в съпругата на книгоиздател Гьокче.
Напомняме, че последната изява на Алперен Дуймаз бе в интернет-сериала на beIN Connect „Ако мъжът обича“ (Erkek Severse) от тази година, а тази на Фунда Ерийт – в театралната постановка „Крокодилски огън“ (Timsah Ateşi).
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.