Актьори

Нур Сюрер напуска „Момичето на прозореца“


Ключова раздяла в екипа на „Момичето на прозореца“ (Camdaki Kız)! Каста на хитовата психологическа драма, излъчваща се с голям успех вече година всяка четвъртък вечер по турската KanalDнапуска Нур Сюрер.
67-годишната Нур няма да поднови изтичащия в края на втория сезон договор за участие в сериала. Нейната героиня Фериде ще бъде извадена от сюжетното развитие, умирайки. Именно такава е съдбата и на прототипа ѝ в едноименната книга на д-р Гюлсерен Будайъджъоулу, по която е адаптирана телевизионната драма. Напомняме, че Сюрер е известна в България от „Под липите“, „Гордата Аси“, „Сезони на любовта“ и „Всяка твоя сълза“.
Нур Сюрер ще напусне актьорския състав на „Момичето на прозореца“ с края на втория му сезон, който по план ще бъде излъчен на 16-ти юни (четвъртък) в епизод №48. Сериалът ще бъде подновен с трети сезон на есен, тъй като запазва високите си рейтинги.
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.