Тв новини

Ето какво ще видим утре (11-ти октомври) в „Дъщерята на посланика“


НА КРАТКО какво се случва в епизод 62 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 11 октомври 2022 по Diema Family .

Акън отвлича Наре, но Санджар тръгва по следите му, но е ранен от хората на Акън, и потъва в морето…

Никой няма представа къде са Наре и Санджар, нито подозират, че са в голяма опасност.

Зехра ревнува Айше. Каврук вдига ръце, защото и двете искат да се грижат за него.

Санджар е на дъното на морето… Действието се връща назад, като виждаме избрани моменти и думи на Наре от минали серии.

„Това не е любов, нито съдба! Знаеш ли какво е това? Това е проклятие!“

„Кълна ти се, че никога повече няма да произнеса името ти!“

„Доведох, дъщеря ти, Санджар Ефе!“

„Ако ти ми повярваш, аз отново ще мога да дишам!“

„Това не е мида, а ангел. Той сега може да не те вижда, но един ден, когато нарека дъщеря ни с това има, той ще разбере.“

„Легенда, родена на дъното на морето, не може да свърши там!“

Действието се връща на дъното на морето, къде Санджар се опитва да изплува. Той вижда Наре, Мелек и с последни сили се опитва да изплава на повърхността.

В същото време камерата ни показва Наре, която се моли за Санджар.

Санджар излиза на повърхността на водата и поемайки си въздух, крещи името на Наре.
Наре се изправя срещу хората на Акън като ги пита: – Кой от вас стреля по моя Ефе? Вие имате ли деца?

Появява се Акън, който казва на Наре, да остави хората и да отиде долу в стаята и да се почине.

-Ти! Той не те уби, за да не остане дъщеря ми без баща! Но, ти остави дъщеря ми без баща…

Наре е бясна и започва да бие Акън, като казва на мъжете, да не се посмели да се приближат и заключва вратата под носа им. Тя заплашва Акън, че ще го убие, като докосва с нож сънната му артерия, но се отказва, защото дъщеря ѝ я чака!

В същото време хората на Акън влизат и я хващате, а тя мислено се моли, Санджар да не умира.

Санджар се добира до някаква яхта.

Опитва се да се свърже с бреговата охрана, но връзката прекъсва. Санджар намира аптечка и превързва ръката си, а в същото време на няколко метра вижда, друга лодка и решава да стигне до нея.

С последни сили Санджар стига до нея, но си спомня виковете на Наре и бързо се мобилизира. Успява да запали мотора и тръгва да търси яхтата, с която отвлякоха Наре.

В същото време Наре наблюдава вода и се моли за любимия си Санджар.

Яхтата, с която Акън отвлече Наре спира. Акън пита капитана, защо са спрели, а той му отговаря, че ще чакат да стане тъмно, за да преминат във водите на Гърция.

-Боже, ще се побъркам! Моля те, нека да живее! Ако искаш вземи моя, но нека той да се порадва на дъщеря си! Смили се и над детето, което трябва да се роди! – моли се Наре.

Действието се пренася в къщата на Гедиз, където Мелек наметнала завивката си се опитва да влезе в къщата. Гедиз я вижда и я пита, какво прави, а тя му отговаря, че се опитва да се придвижи, но това е доста дълго…

-Какво си правила с него на двора? – пита Гедиз.

-То носи аромата на мама и татко, а аз го миришех и мислех – отвръща хлапето. Гедиз я пита за какво толкова е мислила, а тя му отговаря, как да прости на баща си.

-И какво, измисли ли? – пита Гедиз.

-Да, но имам едно условие. Ще простя на татко, ако той се разведе с Менкеше, така все пак ще има някаква възможност да станем семейство – казва Мелек.

Гедиз се опитва да каже на Мелек, че може майка ѝ да не иска да живее с баща ѝ, но разбирайки, че Мелек не приема възражения той се съгласява с нея.

Гедиз предлага на Мелек да отидат заедно, за да видят Каврук.

Действието се пренася в имението на Каврук, където Айше и Зехра се карат, коя да се грижи за Каврук, като нито една от двете не отстъпва.

Менкше отново заплашва Яхия, че ще разкаже всичко на Елван, ако не уволни Локи, но не знае, че Елван е пуснала след Менекше Гюсие, която разбира, че Менкше заплашва Яхия с нещо нередно, което прави на рабата си.

В момента, в който Яхия казва на Локи, че е уволнен идва Елван и казва на Локи, че не е уволнен и пита мъжа си, какво прави на работата си, че Менекше го заплашва с това.

Яхия не ѝ отговаря…

Гедиз пристига в имението на Санджар с Мелек и е изненадан да разбере, че Каврук е дошъл в съзнание.
Елван моли Гедиз да погледне сметките на Яхия, защото се притеснява да не се е забъркал в нещо и да оправят нещата, преди да е разбрал Санджар, защото той и без това си има много проблеми.

Елван му разказва, как Менекше заплашва мъжа ѝ, а Гедиз се досеща, че между Яхия и Дуду има нещо и точно с това го държи Менекше. Гедиз моли Елван да направи по едно кафе, а той през това време се обажда на Яхия и му казва, че следобед ги чака в офиса с Дуду, защото ще имат съвещание.

Действието се пренася при Санджар, който вижда в далечината яхтата, с която отвлякоха Наре.
Заповядайте в групата на сериала „Дъщерята на посланика“ Тук ще намерите епизоди, новини и снимки свързани със него – https://www.facebook.com/groups/1626988650988512