Тв новини

Днес (11-ти октомври) в „Откраднати мечти“ ще видим..

Мерием приема предложението на г-н Ведат. Мелис изнудва Текин с информацията от Мерием. Оя разбира, че Джемил планира истински меден месец за Айше и се заклева да не допусне това да се случи. Вижте още какво ще се случи в еп.113 на турския сериал „Откраднати мечти“, който може да гледате на 11 октомври 2022 по NOVA от 17:00 часа.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 113 на сериала „Откраднати мечти“, който може да гледате от 22:00 часа на 11 октомври 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Левент се обажда на Текин и заявява, че няма нищо против Мерием да започне работа в холдинга. Въпреки яростта, предизвикана от това телефонно обаждане, Текин не пропуска възможността да му се подиграе и да подчертае, че той е този, който решава за жена си.

Текин подарява на Мелием телефон с шпионски софтуер.

Айше е убедена, че Джемил очаква с нетърпение да се разделят. Междувременно Джемил подготвя за нея изненадващо пътуване за истински меден месец. Оя чува разговора му с хотела и се заклева да не допусне това да се случи.

Нериман моли Доган да помогне да си намери работа.

Аслъ се страхува, че Бахадър ще съжалява за случилото се между тях и ще се отдръпне.

В холдинга г-н Ведат пристига за среща. Всички са убедени, че Мерием няма да присъства, когато тя неочаквано се появява на вратата и заявява, че приема предложението. Мелис изнудва Текин, като иска той да премахне наркотиците от транспорта.

Левент е замислен… Поглежда телефона си и си казва, че трябва да направи това и да се обади.

Текин и Мерием закусват. Текин получава обаждане от Левент.

-Какво искаш, партньоре? Предполагам, че не си ме сънувал? – пита той, като включва телефона си на високоговорител.

-Обаждам се по повод партньорството с г-н Ведат – съобщава Левент. – Работата с него е много важна за фирмата и ние не можем да го загубим. Нямам проблем с това, че Мерием ще работи за компанията. Обадих се, за да ти кажа за това.

-Слушай ме, Левента Метеханолу. Казвал съм ти го стотици пъти, но ще го повторя. Мерием е моята жена. Решението дали тя ще работи или не, принадлежи само на нея или мен като неин съпруг. Не ни интересува какво мислят другите за това, така че си гледайте работата!

Текин затваря. Бесен, че жена му постоянно си мисли за Левент, внезапно се надига и дръпва силно покривката, като всички чиниите на масата се разпиляват на земята.

-Закуската свърши, Мерием! – заявява той. – Какво си направила, че този човек се осмели да ми се обади! Какво си му казала!.

-Нищо не съм му казвала… – отговаря Мерием, ужасен от яростта на мъжа.

-Ако разбера, че си му казала или направила нещо, което му е дало надежда, ще свършиш много зле! – заканва се Текин.

В следващата сцена Мерием е в стаята си. Тя стои до прозореца и все още е разтреперана.

-Може би иска да бъда там? – размишлява тя. – Но защо му е това? Той не ми е казал нищо. Той дори не иска да види лицето ми. Какво ще правя сега? Ако направя това, което Текин ми каже…. В този момент Текин влиза в стаята. Той вече е спокоен, няма и следа от предишната му ярост. Той се приближава до съпругата си и обявява: -Имам един подарък за теб. – Той изважда телефон от джоба на якето си. – Вземи го. Може ли съпругата на великия Текин Авджъ да няма телефон? Но внимавайте, да не му се случи нещо. Разбира се, нищо няма да се случи, ако съпругата ми е разумна и послушна.

Текин си спомня за разговора си с техника, на когото е поръчал да инсталира шпионски софтуер на телефона му.

-Ще можете да проследявате всяка нейна стъпка – обяви техникът. – Ще можете да контролирате всичко със собствения си телефон.

-Мерием, въведох ти дори номера на Левент, така че можеш да му се обадиш, ако искаш – добавя Текин и излиза от стаята.

Действието се премества в компанията. Оя влиза в кабинета на Джемил, който тъкмо говори по телефона.

-Както казах, отиваме на меден месец, така че ще се радвам, ако подредите стаята по подходящ начин, казва мъжът и приключва разговора си.

-Отивате ли някъде? – пита го Оя, като му подава документите.

-Да. С Айше заминаваме за медения си месец. Отсега нататък бракът ни ще бъде истински.

Ведат пристига в компанията. -Извинявам се, че закъснях, казва бизнесменът. – Всъщност закъснях нарочно. Надявах се, че госпожа Мерием ще дойде, но както виждам, тя не е тук.

Това е за добро. – казва си Левент на ум. – Как ще мога да работя, когато тя е пред мен?.

-Исках да дам шанс на г-жа Мерием, но изглежда, че тя няма да дойде, нали?, пита той.

-Изглежда, че не – отговаря Левент.

В този момент вратата на офиса се отваря. Текин влиза вътре.

-Добро утро на всички! – казва той, без да затваря вратата след себе си. -Добро утро, г-н Текин – отговаря Ведат. – Госпожа Мерием не дойде ли с вас? Текин не отговаря, но след миг до него се появява Мерием.

-След като сте тук, предполагам, че сте приели предложението ми – казва Ведат с усмивка на лице. – Много се радвам, че си променила решението си.

-Мерием не искаше компанията да загуби такова партньорство, заявява Текин. – Жена ми винаги прави най-доброто. Тя винаги знае към кого да се придържа. – казва Текин като хвърля кратък, но много загатнат поглед към Левент.

-Както каза съпругът ми, не исках компанията да изгуби такова важно партньорство, потвърждава Мерием.

-Много си великудушна, Мерием – обявява Мелис с искрена усмивка, макар че вътрешно изгаря от ярост. – Не знам какво щяхме да правим без вас, добавя тя.

-Това ще е много добре и за нас, обявява Текин. – Дори на работа ще бъдем заедно, нали, любов моя?

Камерата се премества в стаята, където работят Оя и Айше. Оя поглежда съперницата си, вглъбена в работата си, и си казва на ум: „Какво вижда той в нея? В никакъв случай не могат да отидат на този меден месец! Трябва да направя нещо. Най-добре ще е да разкажа всичко на госпожа Сафие.“

Мелис е в кабинета на Текин. Тя му показва видеото на телефона си и нарежда: Незабавно си вземи наркотиците!.

-Те не са мои, отговаря той. – Нека ги вземе този, на когото принадлежат.

-Това не е ли твоят човек? – Мелис спира видеото в определен момент. – Ето какво ще направим. Ще дам този видеозапис на полицията, за да се справят с наркотиците, а също и с теб.

-Успокой се. Аз ще се погрижа за това! – отвръща Текин.

-Текин, предупреждавам те за последен път – казва жената с най-сериозния тон, който може да си позволи. – Ти сам ще напуснеш веднага този свят, ако се осмелиш отново да навредиш на Левент.

-Имам само един въпрос. Как откри това? Мерием ти каза, нали?

-Не. Видях на записите от охранителните камери. Ти и Доган не сте били достатъчно внимателни. Отивам при другите, за да не заподозрат нищо.

  • Ще успее ли Мерием да скрие чувствата си от Левент, след като ще е толкова близо до него всеки ден?
  • Ще каже ли Оя на Сафие, че бракът на Джемил и Айше е фалшив?
Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975